Методологічні основи державного регулювання агропромислового комплексу регіону - Положенцева, К.Л.; Pologentseva, E. L. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2009)
У статті представлена класифікація основних методів, інструментів державного регулювання підприємницької діяльності на регіональному рівні, розроблені пріоритетні напрямки державної участі в аграрній економіці регіону.

Classification of basic methods is presented in the article, instruments of government control of entrepreneurial activity at regional level, priority directions of the state participating are developed in the agrarian economy of region.
Ethodological Bases of Government Control of Agroindustrial Complex of Region
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; державне регулювання; Агропромисловий комплекс (АПК); підприємницька діяльність; регіон; стратегія; government control; agrarian industrial complex; entrepreneurial activity; region; strategy