Державно-приватне партнерство: зарубіжний досвід та вітчизняна практика - Кравченко, Олександр Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є всебічний аналіз механізмів та ефективності реалізації проектів державно-приватного партнерства (ДПП) в різних країнах світу, а також адаптація зарубіжного досвіду в цій сфері до умов України. Об’єктом дослідження є державно-приватне партнерство як інструмент соціально-економічного розвитку у міжнародному та національному контекстах. Предметом дослідження є процес реалізації проектів державно- приватного партнерства у вітчизняній та світовій практиці з визначенням механізмів, результативності та стратегічних напрямків розвитку.
Public-private partnership: foreign experience and domestic practice
Керівник кваліфікаційної роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; державно-приватне партнерство; public-private partnership; якість публічних послуг; quality of public services; сталий розвиток; sustainable development; соціально-економічний розвиток; socio-economic development