Детство и детскость в творчестве А. Платонова - Житенева, И.С. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Житеньова Ірина Cергіївна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення російської мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Шеховцова Т. А.
Keywords: детство; детскость; Платонов А.