Особливості цифровізації у розвитку міжнародних транспортно-логістичних послуг - Плугатар, Аліна Валентинівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження є виявлення особливостей цифровізації міжнародних транспортно-логістичних послуг.
Керівник : Зайцева Анна Сергіївна, доктор економічних наук, доцент, завідувач і професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; цифровізація транспортно-логістичних послуг; послуги як основа транспортно-логістичної діяльності; перспективи цифровізації транспортно-логістичних послуг в світі