Симетричні многочлени - Гиря, Н.П.; Полякова, Л.Ю. (My University, 2012)
Методичні вказівки за темою <<Симетричні многочлени>> призначені надати допомогу студентам І курсу при вивченні поняття симетричного многочлена та під час виконання завдань модульного контролю за відповідним розділом курсу вищої алгебри.
Keywords: симетричні многочлени; алгебра; теорема Вієта