Публічне управління формуванням моделі забезпечення інформаційної безпеки держави - Мелешко, Роман Володимирович; Meleshko, Roman Volodymyrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи є полягає в обґрунтуванні публічного управління формуванням моделі інформаційної безпеки держави в сучасних умовах.
Public management of the formation of a model for ensuring the state's information security
Науковий керівник роботи: Бульба Володимир Григорович, доктор наук з державного управління, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; публічне управління; інформаційна безпека держави