Харківський університет. – 1958, 1 травня. – № 15–16 (929–930) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1958)
Рік видання ХХІІ.
Редактор В. Будніков.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Коломієць С., студентка філологічного факультету, фото; Сапфірова Ю., студентка філологічного факультету, фото; Кучерявий В.Т.; льодовик Федченка; Мазманьянц В., вчений секретар ЦНБ; Чернушенко Катерина Олексіївна; Центральна наукова бібліотека; Бесєдін Мартин Сергійович; будівництво Харківського університету; спорт; міська міжвузівська естафета