Вторинна номінація осіб як засіб творення експресивності в текстах інтернет-форумів - Новосьолова, Г.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Новосьолова Ганна Вікторівна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Трифонов Р. А.
Keywords: вторинна номінація осіб; засіб творення експресивності; інтернет-форум; експресивність