В цветах порфиры и «греческого огня»: летопись растерзанного величия - Лиман, С.И. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2012)
Рецензия на книгу: Войтович Л.В., Домановський А.М., Козак Н.Б., Лильо І.М., Мельник М.М., Сорочан С.Б., Файда О.В. Історія Візантії. Вступ до візантиністики / За ред. С.Б.Сорочана і Л.В.Войтовича. – Львів: Видавництво «Апріорі», 2011. – 880 с.: іл.
Keywords: Византия; византинистика; рецензия