Модель оцінки якості ІТ проєкту - Коваленко, Анастасія Василівна; Kovalenko, A. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
В роботі досліджуються методи та інструменти управління якості ІТ-проєкту, з ціллю забезпечити високу якість за мінімальні витрати ресурсів, будь-то час, чи інше, підвищити ефективність методів, за допомогою математичних моделей та використання інструментів контролю якості

The work examines the methods and tools of IT project quality management, with the aim of ensuring high quality with minimal resource expenditure, be it time or otherwise, to increase the effectiveness of methods, with the help of mathematical models and the use of quality control tools
Науковий керівник: Булавін Дмитро Олексійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; оцінка якості; ІТ-проєкт; управління якістю; критерії якості; математична модель; аналіз; діаграма; quality assessment; IT project; mathematical model; analysis; diagram; quality management; quality management