Pedagogical (assistant) practice : program and methodical recommendations for students of the second (master’s) level majoring in International Economic Relations [Electronic resource] - Grygorova-Berenda, L.I.; Kasyan, S.A.; Sholom, A.S.; Григорова-Беренда, Лариса Іванівна; Касьян, Світлана Анатоліївна; Шолом, Аліна Сергіївна (Kharkiv : V.N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
Видання розкриває мету та зміст педагогічної практики, містить методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» з питань проходження практики, оформлення звітної документації, висвітлюються різні аспекти проведення педагогічної практики магістрів, дидактичні моделі змісту навчання, аспекти виховної роботи зі здобувачами вищої освіти.

The publication reveals the purpose and content of pedagogical practice, contains methodological recommendations for higher education students majoring in International Economic Relations on the issues of practice, preparation of reporting documentation, highlights various aspects of the pedagogical practice of masters, didactic models of teaching content, aspects of educational work with higher education students.
Педагогічна (асистентська) практика: програма та методичні рекомендації для студентів другого (магістерського) рівня за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» [Електронний ресурс]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; педагогічна практика; щоденник практики; звіт з практики; асистентська практика; практика студентів; керівник практики; організація практики; оформлення звіту з практики; критерії оцінювання практики; проведення лекції; зміст практики; структура звіту; звітність з практики; психолого-педагогічна характеристика; мета практики; завдання практики; семінарське заняття; керівництво практикою; організаційно-методична, викладацька діяльність; practice diary; pedagogical practice; practice report; assistant practice; student practice; practice supervisor; practice organization; preparation of a practice report; practice evaluation criteria; conducting a lecture; content of practice; report structure; practice reporting; psychological and pedagogical characteristics; practice objectives; practice tasks; seminar classes; practice management; organizational and methodical activities; teaching activities; викладацька діяльність