Особливості організації логістичної діяльності підприємств в Україні в умовах європейського зеленого курсу - Романюк, Дарина Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є виявлення особливостей організації логістичної діяльності підприємств в Україні в умовах європейського зеленого курсу.
Керівник : Шолом Аліна Сергіївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; логістична діяльність; європейський зелений курс; логістична діяльність підприємств в умовах декарбонізації економіки України; логістична діяльність підприємств в Україні