Управління потенціалом підприємства : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми здобуття освіти за спеціальностями 015 «Професійна освіта (Економіка)» та 073 «Менеджмент» [Електронний ресурс] - Атаєва, Олена Алімівна; Ataieva, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Документ містить рекомендації щодо виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління потенціалом підприємства», яка включає теоретичний аналіз, тестові завдання та практичне завдання з оцінки інвестиційних проєктів. Розроблені методичні матеріали спрямовані на формування у студентів здатності самостійно аналізувати потенціал підприємств, приймати управлінські рішення та впроваджувати інноваційні підходи у реальних бізнес-ситуаціях. Використання методичних рекомендацій забезпечує ефективну організацію навчального процесу та розвиток практичних навичок управління. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти за заочною формою навчання спеціальностей «Професійна освіта (Економіка)» та «Менеджмент».

The document provides recommendations for completing the control work in the discipline «Enterprise Potential Management,» including theoretical analysis, test tasks, and a practical task on evaluating investment projects. The developed methodological materials aim to cultivate students' ability to independently analyze enterprise potential, make managerial decisions, and implement innovative approaches in real business scenarios. The use of these guidelines ensures effective organization of the educational process and the development of practical management skills. The methodical guidelines are intended for higher education students of the correspondence form of study in the specialties «Professional Education (Economics)» and «Management.»
Enterprise potential management : methodological instructions for performing control work on the discipline for applicants for higher education of the first (bachelor's) level of correspondence education in specialties 015 "Professional Education (Economics)" and 073 "Management" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; управління потенціалом підприємства; контрольна робота; теоретичний аналіз; практичні завдання; інвестиційні проєкти; методичні вказівки; оцінка ефективності; ресурсний потенціал; enterprise potential management; control work; theoretical analysis; practical tasks; investment projects; methodical guidelines; efficiency assessment; resource potential