Розробка стартап-проєкту у сфері дропшипінгу - Кадуцький, Артем Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У дипломній роботі було проведено детальний аналіз процесу розробки та впровадження стартап-проєкту в галузі дропшипінгу з метою визначення ключових факторів успіху та розробки стратегій для досягнення конкурентних переваг. Одним із наших головних досягнень було вивчення та аналіз сутності стартапів та дропшипінг-бізнесу, що надав нам глибоке розуміння їхнього значення в сучасній економіці та потенціалу для інновацій та змін. Досліджено основні етапи розвитку стартапів, від ідеї до успішного бізнесу, включало в себе глибокий аналіз кожного з етапів цього процесу. Визначено конкретні кроки, необхідні на кожному етапі, для забезпечення плавного переходу від ідеї до реалізації. Було підкреслено важливість фінансування на різних етапах розвитку стартапу, а також особливості управління, які впливають на його успішність. Вивчено ключові фактори дропшипінг-бізнесу та проаналізувано переваги та можливості цієї моделі бізнесу, а також виклики, з якими стикаються підприємці, що обирають цей шлях. Було проаналізовано маркетингові стратегії та рекламні кампанії для популяризації продукту "HarmyHome". Визначено успішні підходи до відеореклами та методи їх ефективного впровадження. Подальший аналіз маркетингу та реклами продукції "HarmyHome" підтвердив важливість вибору правильних стратегій просування та ефективних рекламних кампаній для привертання уваги та збільшення продажів. Було розроблено власний алгоритм успішної відеореклами, який був успішно застосований під час першої рекламної кампанії.
Development of a Startup Project in the Field of Dropshipping
Керівник роботи: Прус Юлія Ігорівна, доктор філософії, кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; дропшипінг; dropshipping; бізнес; business; інноваційні підприємства; innovative enterprises