Управлінські аспекти забезпечення антикрихкості репутації підприємства - Дерев’янко, Олена Георгіївна; Derevianko, О.Н. (Київ : КНЕУ, 2014)
Автор науково обґрунтовує необхідність формувати та оцінювати репутацію підприємства за критерієм антикрихкості, при цьому пропонується відмовитись в теорії та практиці репутаційного менеджменту від поширеного словосполучення «висока репутація». В статті викладено авторську концепцію управління репутацією підприємства на засадах антикрихкості та доведено перспективність її широкого впровадження в практику менеджменту.
Management aspects of the company’s reputation аntifragile
Author scientifically substantiates the necessity to form and evaluate the company’s reputation on the criterion antifragile. It is proposed to abandon in theory and practice of reputation management of common phrase «high reputation». In the article the author’s concept of reputation management on the basis аntifragile has been investigated. The author proves perspective its wide implementation in practice management.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; антикрихкість; стейкхолдери; довіра; нематеріальні активи; стійкість розвитку підприємства; аntifragile; stakeholders; trust; intangible assets; sustainability of the enterprise