Вплив інноваційного потенціалу на ефективність діяльності організації - Страховецька, Марина Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробці рекомендацій з покращення системи управління інноваційним потенціалом підприємства для забезпечення підвищення ефективності його діяльності. Об’єктом дослідження є інноваційна та економічна діяльність Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВА ПОШТА». Предметом дослідження є процес підвищення ефективності діяльності ТОВ «НОВА ПОШТА» шляхом використання інноваційного потенціалу.
The impact of innovative potential on the effectiveness of an organization's activities
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; інноваційний потенціал; innovative potential; ефективність діяльності організації; organizational effectiveness; аналіз фінансового стану; financial analysis; інноваційний менеджмент; innovative management