Міжнародні організації: методичні рекомендації до семінарських занять і самостійної роботи (для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) [Електронне видання] - Чернишова, Лариса Олексіївна; Chernyshova, Larysa (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Видання містить положення про організацію вивчення навчальної дисципліни, її тематичний план, методичні вказівки до семінарських занять, завдання для самостійної роботи, підсумковий тест для самоконтролю здобувачів вищої освіти, питання до екзамену, методи контролю та критерії оцінювання знань з дисципліни, рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

The publication contains provisions on the organization of study of the academic discipline, its thematic plan, methodological guidelines for seminar classes, tasks for independent work, final test for self-control of higher education applicants, exam questions, control methods and criteria for evaluating knowledge of the discipline, recommended literature. The publication is intended for students of the first (bachelor's) level of higher education, studying in specialty 291 "International relations, public communications and regional studies".
International organizations: methodological recommendations for seminar classes and independent work (for applicants of higher education in specialty 291 «International relations, public communications and regional studies» of the educational and professional program «International relations» of the first (bachelor's) level of higher education)
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; LAW/JURISPRUDENCE; міжнародні організації; міжнародні відносини; механізм функціонування; організаційна структура; система; взаємодія; international organizations; international relations; functioning mechanism; organizational structure; system; interaction