Французька мова для студентів соціологічного факультету - Діденко, Л.І. (Х.: ХНУ ім.В.Н.Каразіна, 2004)
Даний навчальний посібник призначений для студентів соціологів ІІІ курсу університету, які почали вивчати французьку мову у ВУЗі та розрахований на 36 навчальних годин. Мета посібника – допомогти студентам подолати труднощі в читанні та перекладі текстів за фахом. Посібник є комплексом учбових матеріалів, які базуються на автентичних текстах. Ці матеріали можуть бути використані як для практичної роботи студентів в аудиторних заняттях, так і для самостійної роботи.
Keywords: соціологія