Обґрунтування доцільності реалізації інвестиційного проекту щодо створення закладу ресторанного типу - Бойко, Матвій Станіславович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: це формування та обґрунтування інвестиційного проекту щодо створення закладу ресторанного типу.

Purpose of the work: To develop and substantiate an investment project for the establishment of a restaurant-type facility.
Керівник роботи : Строкович Ганна Віталіївна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; аналіз; інвестиційна привабливість; готельно-ресторанний бізнес; фактори; ринок; стратегічний аналіз; проект; ефективність; охорона праці; аnalysis; investment attractiveness; hospitality and restaurant business; factors; market; strategic analysis; project; efficiency; labor safety