Модифікації базової тональності неправдивих висловлень - Морозова, Е.И. (My University, 2017)
У статті розглянуто модифікації базової тональності неправдивих висловлень: ввічливість, гумор, іронію, образність та фантазію. Виявлено способи експлуатації висловлень з модифікованою базовою тональністю для введення адресата в оману.
Keywords: базова тональність, модифікована тональність, неправдиве висловлення