Проблема висвітлення суспільства під час воєнного стану в сучасних медіа - Шкута, Софія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню впливу сучасних медіа на сприйняття війни в Україні та аналізу комунікаційних процесів, які супроводжують цю тему. Робота спрямована на виявлення особливостей висвітлення війни в українських медіа, розкриття впливу цього висвітлення на сприйняття суспільством подій та настанов у сфері безпеки та оборони, а також на визначення позитивних та негативних наслідків цього впливу.

The thesis is devoted to the study of the influence of modern media on the perception of the war in Ukraine and the analysis of communication processes that accompany this topic. The work is aimed at identifying the peculiarities of war coverage in the Ukrainian media, revealing the influence of this coverage on society's perception of events and instructions in the field of security and defense, as well as determining the positive and negative consequences of this influence.
Керівник: Борисов Роман Ігорович, кандидат соціологічних наук, старший викладач кафедри соціології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; сучасні медіа; війна; громадська думка; інформаційна війна; modern media; war; public opinion; information war