Фінансовий моніторинг : методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» за спеціальністю D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» за освітньо-професійною програмою «Фінансові технології та банківський менеджмент» [Електронний ресурс] - Утенкова, Каріна Олександрівна; Utenkova, Karina Oleksandrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Фінансовий моніторинг» розкривають питання, пов’язані з підготовкою до практичних занять та виконанням окремих аспектів самостійної роботи. Методичні рекомендації містять тематичний план дисципліни; методичні вказівки з підготовки до практичних занять та виконання окремих аспектів самостійної роботи, зокрема, контрольної роботи; питання для підготовки до іспиту; систему оцінювання навчальної діяльності здобувачів, а також перелік рекомендованих нормативних та інших інформаційних джерел. Методичне видання розраховано на здобувачів другого (магістерського) рівня галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» за освітньо-професійною програмою «Фінансові технології та банківський менеджмент».

Methodological recommendations for practical classes and independent work in the discipline «Financial Monitoring» reveal issues related to preparation for practical classes and performance of individual aspects of independent work. Methodological recommendations contain the thematic plan of the discipline; methodological instructions for preparation for practical classes and performance of individual aspects of independent work, in particular, control work; questions for preparation for the exam; a system for evaluating the educational activities of applicants, as well as a list of recommended regulatory and other information sources. The methodological publication is designed for applicants of the second (master's) level of knowledge field D «Business, Administration and Law» specialty D2 «Finance, Banking, Insurance and Stock Market» under the educational and professional program «Financial Technologies and Banking Management».
Financial monitoring : methodological recommendations for practical classes and independent work on the discipline for applicants for higher education of the second (master's) level in the field of knowledge D «Business, administration and law» in the specialty D2 «Finance, banking, insurance and stock market» under the educational and professional program «Financial technologies and banking management [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Information technology; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science; LAW/JURISPRUDENCE::Financial law; фінансовий моніторинг; державний фінансовий моніторинг; первинний фінансовий моніторинг; протидія відмиванню коштів; суб’єкти; фінансова розвідка; фінансові розслідування; financial monitoring; state financial monitoring; state financial monitoring; anti-money laundering; entities; financial intelligence; financial investigations