Особливості застосування керівником (менеджером) тайм менеджменту - Євсюкова, Олена Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Тема тайм-менеджменту є надзвичайно важливою для наукових досліджень, адже саме раціональне використання часу дозволяє підвищити продуктивність, знизити рівень стресу та досягти гармонії між професійним та особистим життям. Метою дослідження є аналіз тайм-менеджменту на підприємстві ТОВ «Інженерна компанія “Технополіс”» та запропонування рекомендацій щодо покращення тайм-менеджменту. Предметом дослідження виступають основні принципи та методи ефективного тайм-менеджменту. Об’єктом дослідження є процес застосування тайм-менеджменту на підприємстві ТОВ «Інженерна компанія “Технополіс”».
Features of the application of time management by a manager
Керівник кваліфікаційної роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; тайм-менеджмент; time management; стратегії управління часом; time management strategies; оптимізація робочого процесу; optimization of the work process