В. Н. Каразін (1773—1842) та питання жіночої освіти в Російській імперії - Вовк, Ольга Іванівна (Харків : Харківський нац. університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, 2013)
Охарактеризовано ідеї В. Н. Каразіна щодо жіночої освіти в контексті його просвітницької діяльності.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects