Фінансовий інжиніринг: інновації та загрози - Глущенко, Ольга Вікторівна; Glushchenko, Olga Victorivna (Київ : ТОВ «ДКС Центр», 2011)
Встановлено зв'язок між фінансовою безпекою та продуктами, що розроблені з використанням технологій фінансового інжинірингу. Класифіковано загрози, що виникають у зв’язку з формуванням та поширенням продуктів фінансового інжинірингу.
Financial engineering : innovation and threats
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; фінансовий інжиніринг; фінансова безпека; продукти фінансового інжинірингу; загрози фінансовій безпеці; financial engineering; financial security; financial engineering products; threats to financial security