Міжнародний досвід розвитку державно-приватного партнерства у відновленні інфраструктури: можливості для України в умовах післявоєнної реконструкції - Аллахвердієв, Магаммеддалі Шакір огли (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є дослідження міжнародного досвіду функціонування державно-приватного партнерства та розробка пропозицій щодо його застосування в Україні для відновлення інфраструктури та стимулювання економічного зростання в умовах післявоєнної реконструкції. Об’єктом дослідження є процес розвитку державно-приватного партнерства в системі відновлення національної інфраструктури. Предметом дослідження є організаційно-економічні механізми реалізації проектів ДПП України.
Науковий керівник: Казакова Надія Артурівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; державно-приватне партнерство; відновлення національної інфраструктури; динаміка ВВП України; експорту-імпорт України