Stance: позиція суб’єкта дискурсивної діяльності - Морозова, О.І. (Киїівський національний лінгвістичний університет, 2011)
У статті здійснюється спроба уяснити, яким чином комунікант позиціонує себе у дискурсі. Береться до уваги ситуативно зумовлена, прагматична та інтеракційна природа позиціонування, розглядаються його різновиди. Описуються лінгвістичні рефлекси та дискурсивні ефекти нещирого позиціонування
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics