Картографічні методи в екологічних дослідженнях - Максименко, Н.В.; Корєшева, О.В.; Мельник, Д.О. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2014)
Методичні рекомендації містять стислу характеристику методів картографічного відображення екологічної інформації, а також опис послідовності виконання практичних робіт з модуля «Картографічні методи в екологічних дослідженнях», що викладається студентам 2 курсу напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» екологічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна.
Навчально-методичний посібник може бути корисним для студентів і фахівців, що працюють над розробкою картографічного супроводження аналітичних екологічних матеріалів.
Keywords: картографічний метод; екологічне картографування