Особистості в мережі топонімів Харкова - Куделко, Сергій Михайлович (Харків : Точка, 2021)
У дослідженні, що базується на опублікованих та неопублікованих джерелах, простежуються ключові тренди найменування вулиць та інших елементів міського простору Харкова на честь видатних особистостей.