Метеорологія та кліматологія - Максименко, Н.В.; Різник, К.Ю. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2014)
«Метеорологія та кліматологія» належить до нормативних дисциплін фахової підготовки рівня «Бакалавр».
У посібнику представлено всі види навчальної у науково-дослідної роботи із врахуванням специфіки викладання метеорології та кліматології студентам-екологам.
Keywords: клімат; метеопатичні ефекти