Комп’ютерна система автоматизації бізнес-процесів фармацевтичної компанії - Чередник, Олександр Вікторович; Cherednyk, O. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Задача, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в розробці комп’ютерної моделі для автоматизації бізнес-процесів фармацевтичної компанії для українського ринку.

The task that is solved in the qualification work is the development of a computer model for automating the business processes of a pharmaceutical company for the Ukrainian market.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; комп’ютерна модель; фармацевтична компанія; бізнес-процеси; веб-додаток; розробка веб-додатку; computer model; pharmaceutical company; business processes; web application; web application development