Захист права дитини на вибір місця проживання - Ворсуль, В.К. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Ворсуль Вероніка Костянтинівна – аспірант кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна
Keywords: дитина; захист права на вибір місця проживання; думка дитини; порушення прав дитини; інтереси дитини; child; protection of the right to choose their place of residence; child's opinion; the violation of children's rights; interests of the child