Удосконалення готельних послуг із використанням smart-технологій на прикладі 5-зіркових закладів - Воронюк, Ілля Ігорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дослідження способів удосконалення готельних послуг через впровадження smart-технологій та аналіз їхнього впливу на задоволеність гостей.

Research of ways to improve hotel services through the introduction of smart technologies and analysis of their impact on guest satisfaction.
Improvement of hotel services using smart technologies on the example of 5-star establishments
Керівник роботи : Терешкін Олег Георгійович, доктор технічних наук, професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES; smart-технології; готельні послуги; 5-зіркові готелі; удосконалення обслуговування; інновації в гостинності; автоматизація; ефективність готелів; якість обслуговування; задоволеність гостей; сучасні технології; smart-technologies; hotel services; 5-star hotels; service improvement; innovations in hospitality; automation; efficiency of hotels; service quality; guest satisfaction; modern technologies