Територіальні особливості загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області - Ключко, Л.В. (My University, 2014)
У напрямі формування мережі загальноосвітніх закладів держава гарантує конституційне право для кожного громадянина на доступність і безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти
Регіон – 2013: стратегія оптимального розвитку: матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Харків, 7–8 листопада 2013 р. / Гол. ред. колегії В.С. Бакіров. – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2013.
Keywords: освіта; навчальні заклади; загальноосвітні навчальні заклади; індекс територіальної концентрації