Світовий ринок нафти: сучасний стан та перспективи - Карагяур, Євгенія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи – за матеріалами дослідження теоретичних основ та аналізу сучасного стану світового ринку нафти визначити перспективи його розвитку. Об’єктом дослідження є світовий ринок нафти. Предметом дослідження є економічні відносини та тенденції, що характеризують світовий ринок нафти на сучасному етапі і визначають його подальший розвиток.
World oil market: current state and prospects
Науковий керівник: Дідорчук Ірина Леонідівна, старший викладач закладу вищої освіти кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ринок нафти; oil market; світовий ринок нафти; world oil market; світова економіка; world economy; попит на нафту; demand for oil