Межи людиною та машиною : Про систему Тейлора - Богданів, А.; Малиновський, О.О.; Богданов, А.; Малиновский, А.А. (Вінніпег, Ман., Канада, 1921)
Богданів А. (Олександр Олександрович Малиновський) з 1895 по 1899 рік навчався на медичному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. У 1899 році закінчив медичний факультет Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Друге харківське видання.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; виробництво машиною; наукова організація праці Тейлора; Тейлор американський інженер; система Тейлора; продукційність праці; використання робочої сили; тейлоризм; Малиновський Олександр Олександрович