Розвиток корпоративної культури у процесі адаптації компанії до зовнішнього середовища - Вендров, Микита Вячеславович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми дослідження обумовлена тим, що корпоративна культура, як система цінностей, норм та переконань працівників, стає запорукою стійкості компаній. Дух єдності та взаємодопомоги, сформований корпоративною культурою, допомагає персоналу ефективно працювати задля збереження бізнесу, підтримки держави та збройних сил України. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка практичних рекомендації щодо розвитку корпоративної культури у процесі адаптації компанії до зовнішнього середовища. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: розглянути сутність та функції корпоративної культури підприємства; з’ясувати роль корпоративної культури в сучасних підприємствах; розглянути рівні та типи корпоративної культури; провести загальну характеристику діяльності компанії McDonalds; зробити аналіз кадрового складу компанії McDonalds; провести діагностику стану корпоративної культури компанії McDonalds; розглянути іноземний досвід побудови успішних моделей корпоративної культури; визначити сучасні тенденції розвитку формування корпоративної культури в українських компаніях. Об’єкт кваліфікаційної роботи магістра є процес формування та розвитку корпоративної культури McDonalds. Предметом кваліфікаційної роботи магістра є сукупність теоретико- методичних та практичних положень щодо процесу формування та розвитку корпоративної культури в компанії.
Development of Corporate Culture in the Process of Adapting the Company to the External Environment
Керівник роботи: Третяк Вікторія Павлівна, доктор економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; корпоративна культура; corporate culture; конкурентоспроможність; competitiveness; ефективне функціонування підприємства; effective functioning of the enterprise