Розробка уявлення про рівневу організацію процесів уваги - Митроченко, О.Є. (Науково-практичний журнал Південного наукового Центру АПН України, 2009)
дана стаття присвячена розробці теоретичного та практичного інструментарію вивчення особливостей рівневої організації уваги. Проаналізовано різноманітні теорії рівневого устрою уваги. Пропонується нова методика вивчення особливостей рівневого функціонування уваги та представлені дані її апробації
Keywords: атенційні властивості; рівні розподілу уваги; методи дослідження уваги; коректурна проба