Вища математика: Методичні вказівки для студентів-екологів 1 курсу екологічного факультету (семестр 1, модулі 1 – 2) - Лисиця, В.Т.; Якуба, М.О. (Х.: ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2009)
Дане видання є збірником практичних завдань з вищої математики для студентів-екологів 1 курсу. У збірнику наведено необхідні теоретичні відомості, приклади контрольних робіт, надано індивідуальні завдання та приклади їх рішення для проведення модульного контролю знань студентів. Мета збірника – дати студентам можливість більш якісно засвоїти програмний курс вищої математики та підготуватися до складання заліків за кредитно-модульною системою оцінювання знань.
Keywords: вища математика; методичні вказівки; збірник практичних завдань з вищої математики; приклади контрольних робіт; програма першого семестру (модулі 1 – 2)