Вектори психології-2019 : міжнародна молодіжна науково-практична конференція (2019 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2019)
Збірка тез Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Вектори психології-2019»
Keywords: MEDICINE::Physiology and pharmacology::Physiology; загальна психологія; прикладна психологія; профессиональное саморазвитие; саморегуляционные факторы психологического благополучия; азартна залежність; мнемічні функції; дезадаптація п’ятикласників до навчання в середніх классах; життєвий шлях особистості; дезадаптивний перфекціонізм; прокрастинація в особистості; розвиток уяви засобами музичного мистецтва; алкогольна залежність; криза психологічної служби України; професійний імідж практичних психологів; свідомість та самосвідомість особистості; виховання гуманних почуттів; етнонаціональна спільнота; низкая ролевая виктимность; нормативно-предписанное поведение спасателя; міжособистісна атракція у жінок; Я-концепції внутрішньо переміщених осіб; гендерні ознаки інтелектуального розвитку; психологічні теорії тривожності; ілюзія мислення у навчальній діяльності студентів; уявлення студентів про особистість куратора та тьютора; социальне волонтерство; социальная тревожность; интерперсональные отношения; общее недоразвитие речи у детей; вплив соціальних мереж на формування особистості підлітка; діти-інваліди; смысложизненные ориентации в период ранней взрослости; родова професія; совладание со стрессом; удовлетворенность; реадаптація постнаркозалежних дорослих; ресоціалізація постнаркозалежних дорослих; музика як інструмент в розвитку творчості особистості; психопрофилактика суицидальных наклонностей; дети подросткового возраста; подростки из числа детей-сирот; многодетные семьи; депрессивная симптоматика у студентов; фильмы ужасов; суицидальное поведение; сновидения у больных шизофренией; психічне здоров’я педагога вищої школи; соціально-психологічний тренінг; девиантное поведение; бомжевание; вплив барокової музики; стресостійкість у професійних спортсменів; профессиональна деформация медицинских сестер; боулінг; модели эмоционального интеллекта; соціально-психологічний клімат сучасних мегаполісів; психічне здоров’я людини; мережевий соціум; психологія тероризму; взыскание морального вреда; відеореклама; соціальна віртуальна комунікація; рекламний текст; міська ментальність; лінгвопсихологічний тренінг; інтенсивне навчання іншомовному мовленню; емоційний інтелект; толерантність у старшокласників; мультимедійні технології в освіті; молодіжна громадська організація «СТАН»; виховання дітей в Київській Русі; волонтерство; народність як фактор формування ціннісних орієнтирів; антибулінгові програми; виховання у творчій спадщині Г. Сковороди; театралізовані ігри; низька рольова віктимність; нормативно-приписана поведінка рятувальника; соціальне волонтерство; соціальна тривожність; інтерперсональні відносини; загальне недорозвинення мови у дітей; діти-інваліди; смисложиттєві орієнтації в період ранньої дорослості; подолання стресу; задоволеність; психопрофілактика суїцидальних нахилів; діти підліткового віку; підлітки з-поміж дітей-сиріт; багатодітні сім'ї; депресивна симптоматика у студентів; фільми жахів; суїцидальна поведінка; сновидіння у хворих на шизофренію; девіантна поведінка; бомжування; стресостійкість у професійних спортсменів; професійна деформація медичних сестер; моделі емоційного інтелекту