Упровадження здоров’язберегіючих заходів у шкільний навчальний заклад - Ткачова, Н.О. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
У статті проаналізовано стан навчально-виховного процесу в сучасних шкільних закладах у світлі проблеми формування здоров’я учнів, визначено основні педагогічні заходи, які сприяють його збереженню. In the article the educational process state is analysed in modern schools and the problems of forming of health of students are rotined, basic pedagogical measures which are instrumental in maintainance are . В статье проанализировано состояние учебно-воспитательного процесса в современных школах и показаны проблемы формирования здоровья учеников, определены основные педагогические мероприятия, которые способствуют его сохранению.
Keywords: здоров’я; здоров’язберігаючі заходи; досвід емоційноціннісного ставлення