Художній простір роману Г. Хоткевича «Камінна душа» - Матвєєва, Т.С. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
В статье предпринята попытка исследовать особенности художественного пространства романа Г. Хоткевича «Каменная душа». The article attempts to study the specifics of the art space of the novel by H Hotkevich «Kaminna Dusha».
Keywords: Хоткевич; «Камінна душа»; художній простір