Організаційно-проєктні рішення вегетаріанського кафе на 20 посадкових місць у м. Харків - Бурима, Єлизавета Русланівна; Buryma, E. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень вегетаріанського кафе у м. Харків. Проаналізовано продукцію аналогічних кафе у м. Харків, вивчено асортимент вегетаріанських страв. На основі проведеного аналізу розроблено виробничу програму кафе, підібрано виробниче обладнання, розраховано площі приміщень, розроблено план закладу з розташуванням обладнання. Здійснено розрахунок економічної ефективності запропонованих рішень.

The work is devoted to the development of organizational and project solutions for a vegetarian cafe in Kharkiv. The products of similar cafes in Kharkiv were analyzed, and the range of vegetarian dishes was studied. Based on the analysis, the production program of the cafe was developed, the production equipment was selected, the area of the café’s premises was calculated, and the plan of the establishment with the location of the equipment was developed. The economic efficiency of the proposed solutions was calculated.
Organizational and project solutions of a vegetarian cafe for 20 seats in Kharkiv
Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; вегетаріанство; вегетаріанські кафе у м. Харків; вегетаріанські страви; розрахунок кількості споживачів; розробка виробничої програми кафе; розрахунок площі виробничих приміщень; розрахунок загальної площі кафе; розрахунок кількості персоналу; розрахунок основного фонду заробітної плати; планування об’ємів реалізації продукції; витрати; планування основних результатів діяльності кафе