Концепт ПОКАЯННЯ, актуалізований німецькомовною максимою, її мовленнєвоактовий і тактико-стратегічний потенціал у дискурсі - Смоляна, Т.А. (Харків : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Стаття у Віснику Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Випуск № 84.
Keywords: комунікативні стратегії і тактики; концепт; максима; мовленнєвий акт; мовні засоби; номінація; релігійний дискурс