Стратегія інноваційного розвитку організації - Бессараб, Катерина Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій по удосконаленню стратегії інноваційного розвитку організації на прикладі ТОВ «АТБ-Маркет». Об’єктом дослідження є процес формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства у сфері роздрібної торгівлі. Предметом дослідження є сукупність теоретичних та практичних аспектів інноваційного розвитку провідної компанії у сфері роздрібної торгівлі України АТБ-Маркет.
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; інновації; innovations; ТОВ «АТБ-Маркет»; LLC "ATB-Market"; інноваційний розвиток; innovative development