Розвиток електронної комерції в організації - Черкасов, Антон Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесу розвитку та удосконалення електронної комерції підприємства в сучасних умовах. У роботі розглянуто теоретичні основи інтернет-маркетингу, визначено сутність електронної комерції як маркетингового каналу реалізації продукції та проаналізовано особливості її застосування у підприємницькій діяльності. Практична частина дослідження виконана на прикладі ТОВ «НВФ «СТРОЙХІМСЕРВІС». Проведено аналіз фінансового стану та маркетингової діяльності підприємства, а також досліджено зовнішнє і внутрішнє середовище його функціонування. За результатами дослідження запропоновано рекомендації щодо удосконалення електронної комерції підприємства, зокрема створення сучасного інтернет-магазину, активне використання SMM-стратегії та інструментів просування у соціальних мережах, що сприятиме підвищенню ефективності маркетингової діяльності та зростанню обсягів продажів.
Керівник: Рожко Віктор Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; електронна комерція; збутова діяльність; просування продукції; канали збуту; торгівля; споживачі