Розробка мобільної GPS-орієнтованої туристичної системи доповненої реальності - Росохатий, Костянтин Сергійович; Rosokhatyi, K. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
Розроблено та описано функціональну схему роботи системи, спроектовано алгоритми роботи додатку, приведена інструкція та методика роботи користувача з даним додатком. Результатом дослідження являється мобільна система на базі системи Android, призначена для побудови оптим ізованих туристичних маршрутів доповненої реальності використовуючи технологію ARCore та Google Maps АРІ.

The functional scheme of system operation is developed and described, algorithnis of work of the application are disagned, the instruction and а technique of' work of the user with thе given application are resuted. Тhе result of the study is а mobile system based on the Android system, designed to buiІd optimized augmented reality travel routes using ARCore technology and Google Maps АРІ.
Науковий керівник: Булавін Дмитро Олексійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; доповнена реальність; Google Maps АРІ; мітка доповненої реальності; технологія; ARCore; туристичні маршрути доповненої реальності; свайп; маркер; technology; technology; attgmented reality tourist roules; swipe; marker