Ландау в Харькове - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульянов, Володимир Володимирович (Xарьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2010)
Присвячується 100-річчю від дня народження академіка Лева Давидовича Ландау – геніального вченого, лауреата Нобелівської премії, голови широко відомої школи фізиків-теоретиків. Книга продовжує серію неформальних спогадів про вчених-фізиків, присвячену 200-річчю Харківського університету та 65-річчю кафедри теоретичної фізики імені академіка І. М. Ліфшиця. Друге видання доповнене матеріалами спецкурсу до 100-річчя Л. Д. Ландау. Розрахована на широке коло читачів.
Ландау у Харкові
К 200-летию Харьковского университета. Серия воспоминаний об ученых-физиках. Выпуск 20-й.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Ландау Лев Давидович (1908-1968); Харьковский университет; кафедра теоретической физики; Харківський університет; кафедра теоретичної фізики