Оптимізація бізнес-процесів туристичної компанії - Авдєєва, Дар’я Сергіївна; Avdieieva, Daria Serhiivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Досліджено сутність поняття бізнес-процесу і його складові елементи. Вивчено наукові підходи до класифікації видів бізнес-процесів. Обґрунтовано доцільність оптимізації бізнес-процесів підприємств. Проаналізовано конкурентне середовище функціонування туристичного підприємства ТОВ «Coral Travel». Охарактеризовано діяльність ТОВ «Coral Travel». Проведено фінансово-економічний аналіз ТОВ «Coral Travel». Досліджено можливості та загрози діяльності ТОВ «Coral Travel». Сформовано практичні рекомендації щодо оптимізації бізнес-процесів підприємства ТОВ «Coral Travel».

Тhe essence of the concept of a business process and its constituent elements were investigated. Scientific approaches to the classification of types of business processes were studied. The feasibility of optimizing business processes of enterprises was substantiated. The competitive environment of the functioning of the tourist enterprise LLC Coral Travel was analyzed. The activities of LLC Coral Travel were characterized. A financial and economic analysis of LLC Coral Travel was conducted. Opportunities and threats to the activities of LLC Coral Travel were investigated. Practical recommendations were formed for optimizing business processes of LLC Coral Travel.
Optimization of Business Processes of a Travel Company
Керівник: Дячек Віталій Васильович, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-процес; оптимізація бізнес-процесів; організаційні процеси; цифровізація; туристична компанія; business process; business process optimization; organizational processes; digitalization; travel company