Статистика ринку товарів : навчально-методичний посібник - Кущенко, Олена Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
Навчально-методичний посібник сприятиме формуванню у майбутніх фахівців теоретичних та практичних знань зі статистичної методології вивчення кон’юнктури, тенденцій і закономірностей розвитку внутрішнього та зовнішнього ринків товарів. Для студентів вищих навчальних закладів.
Навчальне видання
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Statistics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; товарний ринок; аналітика внутрішнього ринку; статистична оцінка зовнішнього ринку; методологія міжнародних спів зіставлень; товарный рынок; аналитика внутреннего рынка; статистическая оценка внешнего рынка; методология международных сопоставлений; commodity market; internal market analyst; statistical estimation of the external market; methodology of international comparisons